Udruga ECO FOOD_TURA danas je prijavila projekt pod nazivom DODO Akcija (Društveno-Okolišna Dohodovna Održivost) na otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za poticanje društvenog poduzetništva u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014-2020 Europskog socijalnog fonda.

 

Ciljevi projekta su:

1. Uspostava društveno poduzetničke inicijative uz aktivno uključivanje predstavnika ciljne skupine u djelovanje iste.

2. Unaprijeđena svijest i vještine o društvenom poduzetništvu kao modelu održivog lokalnog razvoja.

 

Uz udrugu ECO FOOD_TURA, partner na projektu je i Lokalna agencija za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci, a ukupna vrijednost projekta iznosi 675.240,00 HRK.

 

 

            

 

 

Europska unija

Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.

Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije

Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.

 

IMPRESUM

Program pretpristupne pomoći IPA, komponenta II Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013

KONTAKT

Vladimira Nazora 8 - 32257 Drenovci
Mob.: + 385 (0)99 269-89-50
E-mail: info@lar-v.com
Web: www.ecofoodtura.hr