U utorak, 12.7.2016. godine u sklopu provedbe projekta ECO FOOD_TURA organizirano je studijsko putovanje u Žepče. Studijsko putovanje je održano s ciljem razmjene znanja i iskustava sa Agroinkubatorom Žepče i AgroMAP mrežom (BiH).

15 sudionika putovanja sa područja Općine Drenovci i Vukovarsko-srijemske županije prvo su se upoznali sa praktičnim načinom rada Agroinkubatora Žepče i AgroMAP mreže (BiH), nakon čega je uslijedio posjet novo uspostavljenom ABIEC-u koji se nalazi na području Općine Teslić gdje su imali priliku vidjeti destilaciju matičnjaka na terenu.

Projekt ECO FOOD_TURA financiran je od strane EU iz IPA CBC Hrvatska-BiH 2007-2013. Ukupna vrijednost projekta iznosi 397.645,94 EUR, od kojih je gotovo 331.000 EUR bespovratnih sredstava.

 

 

            

 

 

Europska unija

Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.

Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije

Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.

 

IMPRESUM

Program pretpristupne pomoći IPA, komponenta II Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013

KONTAKT

Vladimira Nazora 8 - 32257 Drenovci
Mob.: + 385 (0)99 269-89-50
E-mail: info@lar-v.com
Web: www.ecofoodtura.hr