U Županji je 11. travnja 2019. godine u amfiteatru županjske gimnazije održan Sajam znanja. Ovaj jednodnevni sajam održan u sklopu projekta „Učenjem do PoSla!“ imao je svrhu pružiti svježe informacije srednjoškolcima iz županjskih srednjih škola o studijskim programima u blizini. Gostovali su predstavnici 6 visokih učilišta (Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, Visoka škola Nikola Šubić Zrinski, Ekonomski fakultet u Osijeku, Veleučilište u Slavonskom Brodu) koji se nalaze u Vukovarsko-srijemskoj, Brodsko-posavskoj i Osječko-baranjskoj županiji, kako bi budući studenti što bolje upoznali mogućnosti za studiranje nedaleko od vlastitog doma, čak i opciju za online studiranje.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a provodi ga Lokalna agencija za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci s partnerima: Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Vinkovci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Vukovar, Gimnazija Županja, Obrtničko-industrijska škola Županja, Grad Županja, Općina Drenovci i Udruga ECO FOOD_TURA. Ukupna vrijednost projekta, kao i iznos bespovratnih sredstava iznosi 954.647,78 HRK te je 100% sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.

 

 

            

 

 

Europska unija

Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.

Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije

Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.

 

IMPRESUM

Program pretpristupne pomoći IPA, komponenta II Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013

KONTAKT

Vladimira Nazora 8 - 32257 Drenovci
Mob.: + 385 (0)99 269-89-50
E-mail: info@lar-v.com
Web: www.ecofoodtura.hr