U Županji je u ponedjeljak, 25.3.2019. godine u maloj vijećnici poglavarstva Grada Županje održan sedmi po redu sastanak projektnog tima "Učenjem do PoSla!".

Voditeljica projekta Ružica Bičanić izvijestila je članove projektnog tima o održanom trećem, ujedno i posljednjem okruglom stolu „Uloga i utjecaj organizacija civilnog društva na tržište rada“. Također, na sastanku su dogovorene pojedinosti za provedbu narednih projektnih aktivnosti, poput radionica na temu „Promocija cjeloživotnog učenja“.

Korisnik projekta „Učenjem do PoSla!“ kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda je Lokalna agencija za razvoj Vjeverica d.o.o., a projektni partneri su Hrvatski zavod za zapošljavanje

Područni ured Vinkovci, Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Vukovar, Gimnazija Županja, Obrtničko-industrijska škola Županja, Grad Županja, Općina Drenovci i Udruga ECO FOOD_TURA.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 954.647,78 HRK, što je 100% sufinancirano iz Europskog socijalnog fonda, odnosno putem poziva Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja - faza III. Razdoblje provedbe projekta je od 14.5.2018. do 14.5.2019. godine.

 

 

            

 

 

Europska unija

Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.

Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije

Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.

 

IMPRESUM

Program pretpristupne pomoći IPA, komponenta II Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013

KONTAKT

Vladimira Nazora 8 - 32257 Drenovci
Mob.: + 385 (0)99 269-89-50
E-mail: info@lar-v.com
Web: www.ecofoodtura.hr