Pozivaju se svi zainteresirani za sudjelovanje na Edukativnoj radionici o uzgoju i preradi ljekovitog i začinskog bilja za nezaposlene osobe u organizaciji Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci, dok je za provedbu iste ugovoreno Učilište Modus. Planirani početak radionice je 10. rujna 2018. godine, a predviđeno je trajanje od ukupno 25 dana. Program će započeti u prostorijama Osnovne škole „Ivan Meštrović“ Drenovci na adresi Istrev 2 te će se održati u obliku teorijske nastave i praktičnog dijela. Program je verificiran od Ministarstva znanosti i obrazovanja RH te će polaznici po završetku istog dobiti upis u radnu knjižicu.

Za sudjelovanje se mogu prijaviti nezaposlene osobe prijavljene u evidenciji HZZ-a i ostali tražitelji posla (punoljetne osobe koje nisu redoviti studenti ili učenici, nemaju posao, raspoložive su za posao i aktivno traže posao) s područja Županjske Posavine.

S obzirom da je broj polaznika ograničen, požurite s prijavama, a za dobivanje dodatnih informacija dostupni smo putem telefona (099 878 26 73, Ružica Bičanić) ili putem e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

Edukativna radionica o uzgoju i preradi ljekovitog i začinskog bilja provodi se u okviru projekta Učenjem do PoSla! kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 954.647,78 HRK, a iznos dodijeljenih bespovratnih sredstava je 954.647,78 HRK.

 

 

            

 

 

Europska unija

Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.

Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije

Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.

 

IMPRESUM

Program pretpristupne pomoći IPA, komponenta II Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013

KONTAKT

Vladimira Nazora 8 - 32257 Drenovci
Mob.: + 385 (0)99 269-89-50
E-mail: info@lar-v.com
Web: www.ecofoodtura.hr