Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020, danas 9. svibnja objavilo je Odluku o financiranju projekata u sklopu poziva na dostavu projektnih prijedloga „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ za 34 projekta u okviru Komponente 1, koji se financira sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava biti će održano u ponedjeljak, 14. svibnja 2018. godine u Zagrebu.

Projekt Učenjem do PoSla! prijavila je Lokalna agencija za razvoj Vjeverica d.o.o., zajedno sa partnerima HZZ PU Vinkovci, HGK ŽK Vukovar, Gimnazijom Županja, Obrtničko-industrijskom školom Županja, Gradom Županja, Općinom Drenovci i udrugom ECO FOOD_TURA. Ukupna vrijednost projekta je 954.647,78 HRK što je ujedno i iznos dodijeljenih bespovratnih sredstava.

 

 

            

 

 

Europska unija

Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.

Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije

Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.

 

IMPRESUM

Program pretpristupne pomoći IPA, komponenta II Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013

KONTAKT

Vladimira Nazora 8 - 32257 Drenovci
Mob.: + 385 (0)99 269-89-50
E-mail: info@lar-v.com
Web: www.ecofoodtura.hr