U subotu je završila međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova Budi uzor/Inova 2017, a kroz tri dana trajanja u dvorani Gradski vrt u Osijeku predstavljeno je oko 250 izložaka iz 15 zemalja.

Na prezentaciji i prodaji proizvoda u okviru programa „Gastro kutak“ sudjelovali su članovi udruge ECO FOOD_TURA.

LAR Vjeverica je sva tri dana na info-štandu projekata predstavljala projekte Poljoprivredni poduzetnički inkubator Drenovci, ECO FOOD_TURA i projekt u provedbi Cesta zlatne niti, a kao šećer na kraju treći dan sa nama se predstavio i LAG Šumanovci.

 

 

            

 

 

Europska unija

Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.

Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije

Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.

 

IMPRESUM

Program pretpristupne pomoći IPA, komponenta II Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013

KONTAKT

Vladimira Nazora 8 - 32257 Drenovci
Mob.: + 385 (0)99 269-89-50
E-mail: info@lar-v.com
Web: www.ecofoodtura.hr