U subotu, 21.10.2017. godine, u okviru događaja "Putem EU projekata" na organiziranom Sajmu EU projekata sudjelovali su Lar Vjeverica zajedno sa LAG Šumanovci.

S ciljem informiranja opće javnosti o primjerima uspješno provedenih projekata na regionalnoj i lokalnoj razini, s posebnim naglaskom na projekte s područja Vukovarsko-srijemske županije, predstavili smo projekt Cesta Zlatne Niti te provedene projekte ECO FOOD_TURA, Poljoprivredni poduzetnički inkubator Drenovci i Invest in Slavonia (LIIP).

 

 

            

 

 

Europska unija

Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.

Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije

Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.

 

IMPRESUM

Program pretpristupne pomoći IPA, komponenta II Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013

KONTAKT

Vladimira Nazora 8 - 32257 Drenovci
Mob.: + 385 (0)99 269-89-50
E-mail: info@lar-v.com
Web: www.ecofoodtura.hr