Jučer su učenici ekonomskog smjera iz Obrtničko-industrijske škole Županja pod vodstvom profesorica Vesne Mišković i Vedrane Šarec, posjetili Inkubator u Drenovcima.

Više od 30 učenika upoznato je sa projektom i radom Poljoprivredno poduzetničkog inkubatora Drenovci, te radom ABC Consultinga, Lokalne akcijske grupe Šumanovci i Lokalne agencije za razvoj Vjeverica.

Dodatno je predstavljen projekt ECO FOOD_TURA kroz prikazivanje promotivnog videa koji je izrađen u okviru provedbe projekta, nakon čega je uslijedio obilazak i upoznavanje sa opremom nabavljenom iz oba projekta.

 

 

            

 

 

Europska unija

Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.

Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije

Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.

 

IMPRESUM

Program pretpristupne pomoći IPA, komponenta II Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013

KONTAKT

Vladimira Nazora 8 - 32257 Drenovci
Mob.: + 385 (0)99 269-89-50
E-mail: info@lar-v.com
Web: www.ecofoodtura.hr