U nedjelju, 8. listopada 2017. godine Fist Produkcija je u prostorima ABIEC-a Drenovci snimala promotivni video o provedenom projektu ECO FOOD_TURA financiranom EU sredstvima iz IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina za programsko razdoblje 2007-2013.

Naime, projekt ECO FOOD_TURA je od strane Zajedničkog tehničkog tajništva za provedbu projekata iz navedenog Programa odabran kao primjer dobre prakse te će uz još 4 projekta financirana iz istog Programa biti predstavljen u promotivnom video filmu.

Snimalo se sušenje ljekovitog i začinskog bilja na kojem su sudjelovali članovi udruge ECO FOOD_TURA, učenici Osnovne škole Ivan Meštrović iz Drenovaca, koja je bila jedan od partnera na projektu, te LAR Vjeverica d.o.o.

 

 

            

 

 

Europska unija

Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.

Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije

Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.

 

IMPRESUM

Program pretpristupne pomoći IPA, komponenta II Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013

KONTAKT

Vladimira Nazora 8 - 32257 Drenovci
Mob.: + 385 (0)99 269-89-50
E-mail: info@lar-v.com
Web: www.ecofoodtura.hr