Danas su Općinu Drenovce, LAR Vjevericu i PPID posjetili predstavnici Start-up i inovacijskog centra regije Ulm/Neu-Ulm na čelu s izvršnom direktoricom Ulrike Hudelmaier.

Upoznavanjem gostiju s idejom oko nastanka projekta Poljoprivrednog poduzetničkog inkubatora i projekta ECO FOOD_TURA te predstavljanjem samog PPID-a (rad inkubatora te oprema koja se nalazi u njemu i oprema nabavljena iz projekta ECO FOOD_TURA), dogovorene su buduće suradnje oko promicanja poduzetnika te poduzetničke inicijative i kroz Udrugu ECO FOOD_TURA čime bi se njezinim članovima (poljoprivrednicima) omogućilo zajedničko brendirano plasiranje kvalitetnih i domaćih proizvoda na tržište regije Ulm/Neu-Ulm gdje postoji veliki interes.

 

 

            

 

 

Europska unija

Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.

Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije

Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.

 

IMPRESUM

Program pretpristupne pomoći IPA, komponenta II Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013

KONTAKT

Vladimira Nazora 8 - 32257 Drenovci
Mob.: + 385 (0)99 269-89-50
E-mail: info@lar-v.com
Web: www.ecofoodtura.hr