05.12.2016. godine u Drenovcima je potpisan trilateralni Sporazum o suradnji između Udruge poduzetnika i poslodavaca Žepče- odjel Agroinkubator (BiH), Udruge "Agrobiznis Inovacijsko Edukacijski Centar ECO FOOD_TURA", Drenovci (HRV) i Centra za organsku proozvodnju Selenča (SRB).

Svrha ovog Sporazuma je razvoj kapaciteta svih organizacija potpisnica Sporazuma. Izražavajući punu suglasnost da se na ovaj način osiguraju uvjeti i poduzmu mjere za razvoj i unapređenje procesa lokalnog ekonomskog razvoja kroz zajedničke aktivnosti svih dionika.

Suradnja obuhvaća razvoj i poticanje zajedničkih istraživanja, seminara, domaćih i međunarodnih konferencija; razmjenu znanja i informacija kroz zajedničke radionice, publikacije i programe; zajedničke promocije u skladu sa ciljevima i aktivnostima svih organizacija; zajedničku organizaciju i realizaciju edukativnih programa; razvijanje programa za suradnju sa privredom; pripremu zajedničkih prijedloga projekata za domaće i međunarodne institucije.

Sporazum o suradnji
 

 

            

 

 

Europska unija

Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.

Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije

Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.

 

IMPRESUM

Program pretpristupne pomoći IPA, komponenta II Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013

KONTAKT

Vladimira Nazora 8 - 32257 Drenovci
Mob.: + 385 (0)99 269-89-50
E-mail: info@lar-v.com
Web: www.ecofoodtura.hr