Dana 16.12.2015. godine u prostorijama Udruge poduzetnika i poslodavaca Žepče održani su bilateralni sastanak i sastanak Upravnog odbora projekta ECO FOOD_TURA, financiranog od strane Europske unije iz IPA programa pretpristupne pomoći u okviru prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici projektnih partnera i to: iz BiH (Udruga poslodavaca i poduzetnika Žepče i Opština Teslić) te iz Hrvatske (Lokalna agencija za razvoj Vjeverica d.o.o., Općina Drenovci, Osnovna škola "Ivan Meštrović" Drenovci, Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o., Poljoprivredni fakultet u Osijeku).

Teme sastanka su bile pregled dosadašnjih aktivnosti i ostvarenih indikatora u BiH i Hrvatskoj, pripreme za Interim report te organizacija aktivnosti u nastavku provedbe projekta.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 397.645,94 EUR, od čega je za hrvatsku stranu namijenjeno 176.703,45 EUR.

 

 

            

 

 

Europska unija

Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.

Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije

Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.

 

IMPRESUM

Program pretpristupne pomoći IPA, komponenta II Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013

KONTAKT

Vladimira Nazora 8 - 32257 Drenovci
Mob.: + 385 (0)99 269-89-50
E-mail: info@lar-v.com
Web: www.ecofoodtura.hr