Jučer, 5.12.2016. godine održana je Završna konferencija projekta ECO FOOD_TURA financiranog sredstvima Europske unije iz IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska-BiH 2007-2013.

Konferencija je održana u prostorima Poljoprivrednog poduzetničkog inkubatora Drenovci, a na njoj su predstavljene aktivnosti projekta kroz ostvarene rezultate. Dodatno su nazočni imali priliku vidjeti edukativni promo video koji je izrađen u okviru projekta čija je vrijednosti gotovo 400.000 EUR od čega preko 83% čine bespovratna sredstva EU.

 

 

            

 

 

Europska unija

Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.

Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije

Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.

 

IMPRESUM

Program pretpristupne pomoći IPA, komponenta II Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013

KONTAKT

Vladimira Nazora 8 - 32257 Drenovci
Mob.: + 385 (0)99 269-89-50
E-mail: info@lar-v.com
Web: www.ecofoodtura.hr