Danas, u sklopu IX. Gospodarskog sajma u Drenovcima koji je održan na prostorima novootvorenog Poljoprivrednog poduzetničkog inkubatora Drenovci, predstavljen je i projekt ECO FOOD_TURA.

Uz predstavljanje samog projekta na štandu su se mogli pronaći i proizvodi od ljekovitog i začinskog bilja koje je izradila učenička zadruga DREN.

Projekt ECO FOOD_TURA financira se iz programa IPA CBC RH-BIH 2007-2013. Njegova ukupna vrijednost je 397.645,94 EUR, od čega je 176.703,45 EUR udio RH.

 

 

            

 

 

Europska unija

Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.

Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije

Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.

 

IMPRESUM

Program pretpristupne pomoći IPA, komponenta II Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013

KONTAKT

Vladimira Nazora 8 - 32257 Drenovci
Mob.: + 385 (0)99 269-89-50
E-mail: info@lar-v.com
Web: www.ecofoodtura.hr