Lokalna agencija za razvoj Vjeverica d.o.o. iz Drenovaca iskazuje interes za suradnju s proizvođačima ljekovitog bilja u svrhu destilacije ulja. Naime, Vjeverica d.o.o. je u okviru provedbe projekta ECO FOOD_TURA, financiranog sredstvima EU iz Programa predpristupne pomoći IPA CBC Hrvatska-BiH, nabavila destilator kapaciteta 500 l, koji se nalazi u Agrobiznis inovacijsko-edukacijskom centru (ABIEC) Drenovci, smještenom u Poljoprivrednom poduzetničkom inkubatoru u Drenovcima, gdje bi se destilacija i obavila.

Molimo zainteresirane poljoprivrednike koji imaju nasad ljekovitog bilja pogodnog za destilaciju da se jave telefonski ili putem maila radi potencijalne suradnje.

Kontakt:
Katarina Damjanović (voditeljica projekta) + 385 99 269 89 50
Matej Brnić (suradnik na projektu) + 385 99 286 25 91
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

            

 

 

Europska unija

Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.

Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije

Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.

 

IMPRESUM

Program pretpristupne pomoći IPA, komponenta II Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013

KONTAKT

Vladimira Nazora 8 - 32257 Drenovci
Mob.: + 385 (0)99 269-89-50
E-mail: info@lar-v.com
Web: www.ecofoodtura.hr