Dana 15.1.2016. godine u prostorima Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. održan je 5. Regionalni sastanak projektnog tima ECO FOOD_TURA.

Sastanku su prisustvovali predstavnici nositelja s hrvatske strane Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o., predstavnik partnera Općine Drenovci, predstavnici Poljoprivrednog fakulteta Osijek, te predstavnici Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast.

Voditeljica projekta je nazočne upoznala s dosadašnjim aktivnostima od kojih su održana radionica, nabava informatičke opreme te izrada analize.

Na sastanku je dogovoren i daljnji tijek aktivnosti među kojima su održavanje dvije radionice (PCM i umrežavanje), održavanje nasada lavande i drena, osnivanje udruge te sudjelovanje na Sajmu zdravlja u Vinkovcima.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 397.645,94 EUR, od čega je za hrvatsku stranu namijenjeno 176.703,45 EUR.

 

 

            

 

 

Europska unija

Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.

Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije

Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.

 

IMPRESUM

Program pretpristupne pomoći IPA, komponenta II Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013

KONTAKT

Vladimira Nazora 8 - 32257 Drenovci
Mob.: + 385 (0)99 269-89-50
E-mail: info@lar-v.com
Web: www.ecofoodtura.hr