U okviru projekta ECO FOOD_TURA financiranog od strane EU kroz Program prekogranične suradnje Hrvatska-BiH 2007-2013 održat će se besplatna radionica o Umrežavanju i poslovnoj suradnji na kojoj će biti obrađene sljedeće teme: Osnivanje zadruge, Poljoprivredna gospodarstva u RH, Upravljanje (management) zadrugom, Ekonomski odnosi u zadruzi, Organizacija OPG-a, Tržište i Poslovno povezivanje.

Radionica će se održati u Drenovcima 16. i 17. veljače s početkom u 10.00 sati.

 

Zainteresirani se mogu prijaviti do ponedjeljka 15. veljače na:

mobitel: 099 / 286 25 91

ili mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

            

 

 

Europska unija

Ovaj projekt financira Europska unija. Ova web stranica i svi dokumenti proizvod su financijske pomoći Europske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Drenovci i partnera projekta i ni pod kojim okolnostima se ne može smatrati da odražava položaj Europske unije.

Europska komisija je izvršno tijelo Europske unije

Europsku uniju čini 28 zemalja članica koje su odlučile postupno povezivati svoja znanja, resurse i sudbine. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju više od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pritom kulturalnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.

 

IMPRESUM

Program pretpristupne pomoći IPA, komponenta II Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013

KONTAKT

Vladimira Nazora 8 - 32257 Drenovci
Mob.: + 385 (0)99 269-89-50
E-mail: info@lar-v.com
Web: www.ecofoodtura.hr